Hamil 9 minggu 6 hari

Normal ke hamil 9 mggu 6 hari Bila scan still x nmpk baby Cuma nmpak kantung je Sy jd risau plk, selalu bila dh msuk 9 minggu ni Dh nmpak janin kan. Mohon pendapat ibu² sekalian Semoga ibu² yg lain dpermudahkan urusan #pleasehelp

10 Balas

Saya untuk 3rd baby dan 4th baby saya scan masa week 11..in shaa allah time tu dah boleh nampak baby dan degupan jantung baby..puan cuba scan lagi bila kandungan dah masuk week 10..semoga baik2 buat puan dan baby..😊