Hamil 9 minggu 6 hari

Normal ke hamil 9 mggu 6 hari Bila scan still x nmpk baby Cuma nmpak kantung je Sy jd risau plk, selalu bila dh msuk 9 minggu ni Dh nmpak janin kan. Mohon pendapat ibu² sekalian Semoga ibu² yg lain dpermudahkan urusan #pleasehelp

10 Balas

Saya ada baca kalau tak nak risau, spttnya week 10 keats bru scan, sbb kdg lambat,Hari tu sya pun tak tau, saya scan week 8, tak nmpak janin baby lagi, rasa macam down masa scan tu, tapi kantung mmbesar ikut usia kehamilan. Risau betul di hati ni, skrg dah week 10 tapi sya sngaja nk lajak week 11 bru nk scan balik. Harap nanti nampak la dia. hehe. Semoga awak pun sama ya sis, pngalaman kwn sya, week 12 bru nmpak ,siap heartbeat kuat pulak. hehee. Insyallah semoga baik2 ya sis

2y ago

Tu la awak, lain org lain pulak kan,. hehe saya risau, lepas week 8 hari tu tak scan lagi, minggu depan week 11 bru nk scan.Doakan saya pulak yaa