Xbley tido wktu malam

Normal ke early pregnancy nie, susah nak tido waktu malam ? Kadang da usaha macam² utk tido, tapi fail jgk. Asal nak tido je rasa lemas, sakit blakang, nak kencing smua . Slalu kul4pagy baru sy bley tido #firstmom

1 Balas

perubahan hormon. Sy dh masuk 2nd trimester masih ada prblm ni. tmbh ada ank kecil dan bkerja, agk mencabar.

9mo ago

Kalau dpat tido awal tu rasa nikmat, tapi awal sngat kul8 and trjaga balik kul10, 11 camtu . Agak² ada cara x nak handle msalah tido nie ?