Sakit ditapak kaki

Normal ke diawal kandungan 14 week sakit ditapak kaki seperti mencucuk-cucuk ? Pliss share pengalaman bersama saya ? tq

2 Balas

Maaf sis, tak de experience sakit kaki mencucuk2 msa pregnant. Maybe, ibu2 lain boleh bagi pendapat. Apa2 pun, saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻💕

3y ago

saya pun sama rasa macam tu sis pa bila terkena air di pagi hari makin teruk dia sampai menggigil pulak

Org kata sakit tapak kaki 1 satu tanda peranakan jatuh.. tp xtau la btul ke tak.. better jmpa doc