Spotting semasa 10w adakah normal atau tidak?

normal ke dh 10w pgi td tgh mndi keluar cecair cmpur darah sikit? tp tkde rse skit or cramp..#bantujawab

7 Balas

Saya pun ada spotting masa 10w, memang terus jumpa dr sis. Dr suruh saya bed rest untuk 2 3 hari. Ada kawan saya pun sama, dr bagi inject kuatkan rahim. Apa apa pun refer dr sis.

Any bleeding waktu pregnant tak normal sis..sebaiknya terus ke klinik utk check up.. semoga sis dan baby baik2 saja, aamin ❤️🤲

Dah refer doktor? Kalau belum pergi klinik dulu. Any spotting or bleeding during pregnancy is not normal.

2w ago

terima kasih rep, sy tgu husb balik kerja nt prgi klinik check. semoga baik baik shj 🥺🤲🏻

Sy ada spotting masa 7w smpai 9w.. doc bagi ubat and kena bedrest byk2..

1w ago

doc increase dosage ubat masa 9w tu sbb sy dh start keluar pink discharge instead of brown discharge, then consume habiskan smpai 13w.. tp by 9w tu spotting sy dh stop.. cuma kene byk rehat, bedrest, tak travel jauh2, kerja rumah pun saya tk buat..apa2 awk kene refer doc immediately.. sbb kita tak tahu keadaan baby mcm mana..

tidak normal prlu ke hsptl asap tuk doc pntau

tak normal

xnormal