seluar dalam basah

normal ke dah nak masuk 36 minggu , seluar dalam basah ? tapi tak basah banyak pun . ke tu tanda nak bersalin ye ? sebab bawah perut ni kerap terasa macam sakit . mohon bantuan para ibu semua . #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

2 Balas

Ada lendir ke?? Sy dlu sblm bersalin pn macam tu juga..bangun tdur tiba2 seluar dalam basah tp sikit je..rsa mcm terkencing😂tp xbau kencing..lepas tu tukar xlama basah balik.. so sy pergi hsptl terus sbb sahh air ketuban dah pecah tp sikit² je dia kluar.. Tggu 3hari dlm wad still x brsalin last² czer #TAPactiveusers

Basah lendir ke ape

3y ago

tak , dia macam air tapi sikit je