Cramp bawah ari2 trimester ke 2

Normal ke cramp bawah ari2 ni masa trimester ke dua ni. Sakit sungguh x selesa

2 Balas

normal yunk. banyak kan minum air putih tau. saya pun tiap malam . kadang x boleh nk tidur . saya sapu minyak angin kat bahagian belakang pinggang . minyak yg so² je jangan terlampau panas . pastu sapu kat dada and tekak sikit baru ok .

Samalahh. Ada sakit2 mcm nak senggugut. Tp dah trimester kedua. But Alhamdulillahh baby sihat je. Semoga baik2 utk kita