Abdominal cramp first trimester

Hi mommies, ada tak yang experience abdominal cramp masa first trimester. Cramp dia macam on off kadang ada kadang takde. Risau sebab sebelum ni pernah keguguran dua kali. Cuma beza kali ni cramp tak bleeding. And cramp dia cramp manja manja je rasa tak selesa. Normal tak ya? #advicepls

2 Balas

banyakkan rehat, elakkan stress. jgn aktif sgt sbb 1st trimister Tu Masih sgt2 fragile lagi2 yg pernah gugur

2y ago

Saya tak aktif pun. Kena partial bed rest sampai 12 weeks. Tadi dah jumpa doctor, alhamdulillah semuanya okay and doctor tak risau pasal cramping tu

kalau rasa tak selesa , boleh jumpa doktor . saya haritu sampai warded juga . doc pantau tkut bleeding .

2y ago

aamiin in shaa Allah .