buntot berdarah

Normal ke buntot berdarah utk org hamil, x heavy tp ada darah cikit2 kt seluar ada setitik dua..

2 Balas

Mmg keluar dari buntot kaa. Takut awak ada buasir. Ada sembelit tak lately? Please consult doktor. Kalau keluar dari vagina tu lain, apapun dapatkan nasihat doktor. Susah nak explain tu di sini

4y ago

Tak bahaya. Cuma utk diri kita eloklah dirawat. Nanti nak bersalin perit. Itu yg nurse bagitahu.. Kalau nak lebih nasihat, awak dapatkan consultation doktor ya. Hehe

Tak normal.