7 minggu hamil

Normal ke bleeding ? ..smlm mcm ade stitik je arini btambah ...kaler merah cair ..tp takde rsa sakit ..or tu period ya ..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

8 Balas

sama dengan saya sis masuk hari ni dah 6 hari pastu sy ad keluar drh beku..ktul kecik tu..xpi saya xrasa sakit pun hati ke 3 kena tu sy dah gi hosp doc ckp ad drh skit dkt pangkal rahim tu doc dah cuci drh xpi stay kluar lagi..doc ckp mcm radang lpas smua siap saya boleh blik doc pesan sruh rehat je..xpi tula smpai skrg sy rasa mcm fobia sbb drh tu kluar je

3y ago

awak da brpe minggu

Tak normal, jumpa doktor. Saya bleeding coklat tanpa rasa sakit masa minggu 6, doktor bagi duphaston untuk kuatkan rahim. Kerana seminggu lebih masih tak henti, doktor bagi 1 minggu MC. Lepas tu, saya bedrest banyak banyak dan dah henti.

sy 26 mggu bleeding sy terus p hsptal..scan uri duk bawah tahap 1.nasib sy p awal..kena tahan 2 mlm..nasib x byak trun darah..dktor pesan suruh rest dan jgn buat kerja berat..

Tak normal. Kena pergi hospital emrgency asap yaa..Spotting/bleeding tak normal untuk pregnancy

hi sis sekarang mcm mna. ambik masa lama tak nak stop bleeding tu?

Spotting mmg takde rasa sakit. Pergi emergency terus.

Tak sure tapi better jumpa doctor. In case

3y ago

esok tarikh appoitment doc ..moge baik2 je .hmmmm

jumpa doktor