Perut angin dan kembung

Normal ke bila perut angin or kembung mmg akn kerap muntah ?? Sbb saya msok 3 hri dh perut gini....smpi kn pahit tekak sbb asyik muntah jew.....mkn je muntah,minum pon muntah.....smpi xthu nak mkn apa.....ada yg blh bg penyelesaian x mcm mne nk hadap bila jd gini#firstbaby #1stimemom

2 Balas

saya pun prt kembung sis.. tapi tak muntah lah.. cuma smua aktiviti tak boleh buat.. rasa lemah je.. baring je kja.. 🤣