berat badan ibu

normal ke? bila masuk 35 minggu berat badan ibu kekal je @ turun,takde naik2... mcm saya sebelum ni 80kg tapi baru2 ni g checkup berat turun jadi 78kg...kadang2 ada selera makan,kadang2 takde selera makan. tapi kalau makan memang banyak😅 baby alhamdulillah setakat ni check okay#firstmom #bantusharing

1 Balas

tambahan: berat sebelum pregnant 65kg...dr cakap normal tapi saya risau juga kalau ada effect kat baby...🥲

10mo ago

*naik