Normal ke ?

Normal ke bila kita dah start loya² , muntah² , rasa nak tido seharian , lesu dan pening kepala walaupun upt kita masih samar² ? #bantujawab

2 Balas

samar yg macam mana tu? terlalu samar ke.. sebab setiap kali pregnant, semua upt sy samar je 😅 yg buat dekat klinik/hospital pun samar.. Ada org beritahu, kalau lepas buat upt, bila tahu positif je, segala alahan pun datang.. padahal sebelum buat test, elok je.. hihi Jaga diri 🥰 tahniah ye..

normal. maybe badan awak memang jenis sensitif. hormon ubah sikit je pun awak dah boleh rasa.