33 minggu

Hi. Normal ke berat dah tak naik sjk 3rd trimester. Masa 1st dgn 2nd berat naik tiap2 minggu. Skrng dah tak naik. Stay je berat. Mkn berselera je. Tak kurang mkn pun

2 Balas

Normal je sis. Sbb nurse sy ckp kita kerap membuang pd trimester 3 utk kosongkn isi usus bg laluan utk snang bersalin nanti

12mo ago

ye ke siss...patutlah sy kerap mbuang 2,3 hari ni...cirit pula tu.padahal xde mkn pedas pun. 34w

tunggu apa doc ckp. mcm sy doc buat ujian darah tft,takut ada tiroid