Berat badan.

Normal ke berat badan makin turun? bukan biasa makin naik ke #firstbaby

2 Balas

Should be makin naik... kalau pegi kk dorg akan marah sebab risau ada effect dekat baby.. sis cuba makan supplement dari shaklee untuk pregnant mom... berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee

jika di awal trimester, berat turun boleh terjadi disebabkan alahan yg teruk. normal. bila alahan berkurang dan masuk trimester kedua, berat akan naik