normal ke momies ?

normal ke bby 2month plus daa nampak tangan ,kaki ,kepala, degupan jantung ..

normal ke momies ?
18 Balas

Normal saya 9 week jantung dah berkelip2, masuk 11 week dah nmpk tp kecil, skrg alhamdulillah dah 6 bulan. seronok dia tendang hari2. 1 st baby semoga saya selamat bersalin dan baby sihat2 sentiasa, bergitu juga ibu² diluar sana 🥰

normal sis . hritu kandungan sy yg pertama gugur usia kandungan 3bulan . tpi janin berkembang takat 8m . bila keluar ada mata hitam ,kaki , tangan n masih ada ekor sikit . comel je anak umi ☺️

3y ago

sy pun tgh tggu baby sy gugur sbb scan 2x xde jantung.. skrg ni sy dh 11mggu , tkutnye nk tggu dia gugue

wahhh baby sis membesar dgn baik.. alhamdulillah sy scan 2bulan baby mmg dh nmpak kaki tgn smua tp jantung xde.. baby dh stop berkembang skrg tgh tggu msa nk gugur😞

3y ago

Allah, moga Allah bagi kekuatan kat awak & husband, InsyaAllah anak syurga ❤️

normal sngt2...Yg x normalnya mcm kandungan sy ni...Dh 2 bln lbh masih x nmpk jantung lg...Jd doktor sah kn sy gugur je lh...Wpun dh membsr mcm biasa..😞

saya masa 8w mcm ni la scannya.. sama.. da jelas nmpk kaki tgn kepala baby.. semoga membesar dgn sihat dan sempurna 😊

normal Sis....semoga baby Sis membesar dgn sihat dlm kandungan dan dipermudahkan urusan ketika bersalin nanti..

8 minggu dh boleh dengar heart beat...alhamdulillah sis..semoga kandungan sis mbesar dgn sempurna...

normal bby sy pn dh ada kaki tgn, jntung... sycpn 2bln.. sekarng dh 5bln hehe.. rsa gerak halus2

dalam minggu ke8 dah sempurna dah anggota badan dia. cuma kedudukan lagi tak betul

sama mcm saya ,9 weeks jantung dah berkelip2 dah