Bayi cepat lapar

normal ke bayi umur 26hari cepat lapar setiap sejam akan minta susu. skrg baby menyusu 60ml dah & setiap sejam kerap menyusu. Tiada kesan sampingan ke kpd ususnya. kalau terlalu kerap menyusu risau saiz ususnya masih kecil & blum dpt menampung kekerapan susu yang diminumnya?

1 Balas

xde mslh pon. sbb susu mudah hadam. kalau bagi mkn yelah usus akan rosak. boleh je tmbh oz die minum tu ke 90oz. xde mslh pon. bagi je susu ikut demand baby.

1y ago

xde mslh pon nak bagi lebih. feed on demand baby.