najis

Normal ke bayi bru lahir najis cm Ni??ank sy klau kentut mesti keluar najis...ke sbb sy cmpur susu fm..lps 2 susu bdn??

najis
15 Balas

Normal je, anak sy dlu masa kena tahan di nicu pun kerap berak macam ni smpikan sy ingat anak ceri berri. Tp dr tu kata semua ni normal, boleh jadi tu lebihan popoo yg anak x habis teran sbb newborn ni belum kuat sgt nak teran bagi keluar smua katanya.

kesan dgn susu tepung tu..kadang tidak sesuai kot susu yg ibu bagi

2y ago

kalau susu bdan normal tak.. ank saya susu bdan hartu sya bg mnum fm stu botol sbb tnggal dkt mak.. lps mghrb dia tiba2 muntah 5kali dia muntah pastu dh okey keesokkan dia berak 4kali and hari najis dia

normal. jangan risau. lain kalau dia xberak.

Normal sis,ank sy pom mcm tu jgk

Ni normal ni

Normal sis

normal sis

normal