Kurang selera makan

Normal ke baru 4 weeks tapi takde selera makan nasi. Tapi kerap lapar. Ada suggestion tak makan yg bagus utk awal kehamilan nie#ingintahu #firstbaby

2 Balas

sama la mcm saya.. xde alahan apa2 lagi n xde rasa nak mkn sgt...lapar tu lapar..last2 pakse je mkn apa2, tu pun x habis. buat skrg ni saya sll buat smoothie avocado, minum susu n kurma as snack. (salmon pun bagus jugak untuk ibu mengandung).

normal tu. saya masa first baby mcm tu, nasi langsung tak boleh masuk. jadi saya makan je apa² yg saya selera, tp jgn tinggal makanan² khasiat. buah, yogurt, kekacang. take care mommy