Baby sedu dalam kandungan

Hi Normal ke baby selalu sedu dalam kandungan? Saya 26 weeks. #firstbaby

8 Balas

Hi. Tak pasti tapi masa mula-mula saya ingatkan bunyi apa then tanya nurse di kk. Nurse kata bayi sesedu. Saya perasan cuma berapa kali sahaja dalam 3/4 hari mcm tu.Tidak terlalu kerap sangat. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

normal je....ank first sy kuat sedu...yg kdua ni dh hujung2 bru dye sedu...hari2 jgk la dye sedu....tp xsume org bole rase bby sedu nurse ckp...sbb nurse sy sndri xpnh rase bby sedu

Normal. hahaha. rindu pulak moment baby saya masa dia tersedu dalam perut 🥰🥰🥰

Normal. Sy dah 33 weeks baby kerap sendu sampai susah nak tidur

Normal sy Hari2 bby sedu.. Die nk me besar lagi tu.. Hehhee

normal je kot .biasa nampak baby sedu2 masa scan :)

mcmna tau baby sedu dlm perut 😅

3y ago

Perut rasa mcm detakan nadi. Tapi kuat. Dia berdetak tu kuat, detakan tu mungkin dalam 5-10minit jer. Pastu berhenti dh. Kalau perasan ad mcm tu bermkna janin tgh sedu. Sy dlu pon konfius . Xleh beza detak nadi atau sedu. Nurse ajar cara bezakan baru sy tau .

normal