Baby mengeliat dengan bunyi

Normal ke baby selalu mengeliat sampai merah muka,lpas tu bunyi mcm2...atok dia smpai tya sya,doktor xda ckp apa2 ke dkt baby...xda plak doktor ckp baby sya ada apa2...jadi risau pulak bila d tanya mcm tu,sb baby lahir 36w 5d...😭 baby sya xsuka kne bedung...klau bedung smpai nangis2 dia nk lepas tgn dia...kalau baby sya mengeliat bunyi mcm tu...atok dia tenung dia panggil2 dia...lepas tu baby sya nangis...anak2 sblm ni,xda kuat mengeliat,sb nk kne bedung...yg ni je xmau langsung...#ingintahu

4 Balas

Anak saya pun ngeliat kluarkn bunyi sampaikan mak sya trbngun jugk tngok.. Klo nk kentut pun ngliat jugak mcm memaksa kntut kluar

2y ago

😁itu la...takut jgak...