Bayi 10 bulan kurang kencing

Hi, normal ke baby kurang kencing? Dan bila nak kencing waktu dia tidur.. around 2 pagi, dia mengerang macam sakit nak kencing. Perlu ke saya bawa ke klinik? Setakat ni minum susu ok, makan ok je dan minum air masak juga walau x berapa banyak. Bantu saya ibuu 😢

4 Balas

rasanya x perlu tny perlu bawak ke x pegi klinik,mmg jawapannya perlu dh tu.. klu sy mmg x blh tgk baby ada reaction pelik sikit,mmg terus bwk ke klinik...

1y ago

Betul once anak rasa sakit (menangis) tu dah boleh bawa pergi klinik terus, tak perlu tanya, biar dgr sendiri dari mulut dr ok ke tak.

kalau nak kencing tu menangis takut kena kencing kotor je.. baby pun ada chances kena kencing kotor. baik bawak terus pergi klinik.

mcm xnormal awk. better ke klinik. semoga baby awak baik2 sja❤️

pergi klinik..takot jadi apa2