baby 3 weeks +

Normal ke baby 3 weeks + meragam dlm tgh malam?

baby 3 weeks +
204 Balas

Normal tu... Make sure sebelum tdo bg die selesa... Bg susu tukar pampers... Letak myk kt perut...

Bby sy 24 hari mcmtu lh meragam serba tk kena, susu smpai luak ² sy peluk dodoicmtu bru nk lena

Ank sy 26 hr ni... Pkul 3pg-5pg mmg akn bjg xleh tdo.. Adoii mata mama mcm panda daaaa

same la kite pown... bby xmau tidooo mlm.. siang tdo bukan maen lena..saboorrr jerr laaa...

sy 23 hri berpantang..ank sy pon meragam..kdg jd stress

Normal.. Mungkin bby lapar atau pmpers basah or bby berak ke.. Atau perut xselesa ke..

normal. bayi lelaki lg kuat nyusu

4y ago

30 min skli bgun nk susu .. Kadang tido nk puting kt mlut . Sgguh mjd seorg ibu ni mmg kne byk bsbr ..

Normal. Anak saya y sulung dulu pun MCM tu meragam tgh malam. Masuk 3bulan ok dah.

Sgt normal. Kne check perut n pampers jela.. dia kan bru 3 minggu ada kat dunia..

belah malam je skit ....nk tdo pm xblh tpy dlm 15minit mcm tu....pastu ok balik.