nasal spray untuk baby 3 weeks

nak tanya macam mana ya penggunaan nasal spray ni ? berapa kali sehari untuk baby 3 weeks

nasal spray untuk baby 3 weeks
2 Balas

uish 3 minggu? dktr kt klinik mana penah bg pkai benda ni. ank sy 5bln baru diberi pakai...tu pun ada sukatan tertentu. bawah 3 bulan klu bby berkahak semua bawa pi hsptl terus...jgn beli ubt dkt farmasi luar.

3w ago

dktr locum ke? sbb klu dktr yg ikut kkm guideline xbg ubt cmni pd bby bwh 3bulan. bby kecik gni bawa pi hsptl terus.

Ikut prescription doktor.