Baby 3bulan susah nak tidur

Normal ke baby 3 bulan tibe2 susah sgt2 nak sleep? Dulu okay je nap &tidur. Sekarang asal nak nap je mesti kene meraung dulu. Kadang kalau dh overtired sampai sejam lebih nangis mcm kene dera. #firstmom #pleasehelp

2 Balas

yaaa betul . kalau nak beralih bulan memang dia akan meraung dulu sama macam anak saya . masa nak masuk 3 bulan dulu lagilah 😅 . tapi now dah slowly hilang dahh nangis ii macam kena dera tu . ada memang ada tapi jarang dah skrg . kalau tk before tidur je mesti berperang tiap malam . sabar eh sis . slowly but surely benda tu semua akan hilang nanti

macam anak saya sis..nak beralih bulan je mesti terganggu sikit jadual tido dia..bertabah la