Baby 1 tahun

Normal ke baby 1 tahun tak bleh berjln lg ? Sy risau jgk kdg tuu#ingintahu

14 Balas

anak kakak sy pun mcm anak ibu jugak... kena rujuk hospital besar pakar. skrg ni dia berdiri sambil bersandar sandar uminya... baby tu baby girl n dia masih x merangkak g duduk boleh dah...normal la tu.

normal .. x smua baby sama😄. ank Sy 2nd, berjln masa umur 1thn 2bln. yg 3rd berjln masa umur 10 bln. yg 4th berjln masa 1thn lbih. smua berbeza2

2y ago

owhhh Sy buat tummy time dgn baby since newborn .... nt otot2 dy dpt bkerja sndri n lbih kuat☺️.. Sy x bantu dy.. Sy tgk je dy buat apa ... tp klu perlukan bantuan, Sy bantu jgak skit2 utk dy bergerak😆

normal je awak 😊 anak saya sekarang nak masuk 1 tahun 2 bulan masih belum boleh berjalan sendiri. tapi dah ada tanda awal untuk berjalan

anak sulung sy 1 tahun 3 bulan xsilap bru pandai jln.. dun worry mommy.. sllu percaya anak kita boleh buat cuma ambil masa sikit 🥰🥰

Normal. its depend on baby. sometimes they didnt ready yet. give them time. maybe 1y 2m they'll..

Normal sis . Anak saya 1tahun 5 bulan baru pandai berjln .

normal sis..anak saya 13 bulan baru boleh berjalan

normal. ank sy start berjln umur setahun 4 bln

anak saya 1thn 3 bulan baru pandai jalan

Ya normal ni. Ada yg 18 bulan je jalan