Lapar sentiasa

Normal ke asyik lapar je. Baru je lepas makan makanan berat, tak sampai setengah jam sudah berkeroncong balik perut ni ? #12 weeks #1stpregnancy

1 Balas

Best nye mase awal2 still blh makan.. Sy dulu mabuk smpai 5 bulan.. X blh makn ape2.. Pastu muntah.. Ni da 25week (6month)., baru dpt mkn.. Tp risau berat plak naik 😅😅😅

5y ago

Tu la sis. Alhamdulillah setakat ni dari awal pregnant smpai skrg boleh je mkn. Cuma xboleh nak bau benda2 hanyir dan busuk. Kalau makan xbanyak tapi kerap.