Anak 1 tahun berdengkur

Normal ke anak since 9 bulan tidur berdengkur.. tak selalu tp perasan kerap jgk la..cth dlm seminggu ada 2 minggu dia x dengkur..minggu lain dia dengkur..tp lps masuk setahun tido malam memang dengkur..tido siang tak plk.. normal ke? #firstmom

5 Balas

lidah dia tiime tidur kat bawah ke melekap elok kat lelangit?

6mo ago

selalu dengkur ni tanda badan tak dapat cukup oksigen. if tidur mulut tak tutup, lidah duk bawah tak sealed elok kat lelangit nti kita nafas dgn mulut, bila nafas dgn mulut oksigen tak sampai try rekod lama sikit dlm 5 minit time dengkur tu nanti tunjuk bagi doktor dengar