Gatal hidung dan berhingus

Normal ke alahan mengandung hidung gatal2 dan berhingus..? Tp bukan sepanjang masa..cuma ada waktu2 dia..pagi la paling kerap..#SeriusTanya #bantusharing #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

5 Balas

Saya dari awal pregnant memang mudah berhingus. tak kira masa. padahal sebelum pregnant bukan jenis rendung. tanya doktor dia kata normal sebab perubahan hormon

yang ada sinus ngn resdung lagi la takleh kawal sis da rasa normal dah, takut misi suh balik bila appt kk sbb sinus kena detect selesema hm tapi x demam

sinusitis tu sis, resdung. selalunya bila pregnant immune system kita drop jadi sinusitis tu datang. banyakkan vit C, minum air banyak inshaAllah okay.

saya pun rasa mcm tu juga. n kadang² rasa nak demam.

normal