First pregnancy

Normal ke 9 weeks mcm tu breast dah tak sakit? Saya risau lay🥲

7 Balas

Saya first pregnancy ada sakit breast,tapi pregnant ke2 ini tak sakit langsung..sampai terfikir adakah saya hamil🤪🤭setiap kandungan lain alahan kot...nipple pun sensitive sikit je

Normal. Doa yang baik baik. Sakit breast/alahan/mual dll, boleh hilang dan juga boleh berpanjangan. Ada juga tak rasa semua ni sepanjang masa dia pregnant.

1y ago

saya pun dah masuk 10 weeks. mmg normal kalau breast dah tak sakit.

saya waktu 5week sampai 10week takde sakit breast pon .ni masuk 11 week tiba rasa pulak sakitnya

saya pun nak masuk 9weeks tapi.breast dah jarang denyut..cuma niple saja sensitif sikit

Normal saya pun sama . Puting je masih sensitif lagi .breast dah tak sakit

sama sis.sy smp 7mggu jer skit breast.skrg 8 mggi da xrsa ape

normal..lg bgs sebenarmya