Saiz babyy

Normal ke 9 minggu 4 hari baby masih nampak kecil🥺#seriusnanya

8 Balas

normalhtu.. lgpun awak baru lg kn..bkn bila baru tahu mengandung je terus bby tu besar mcm yg newborn tu.. klau gitu lh.. nk nanti ke 9 bln tu x ke patah pinggang mak nk kandung besar² sgt nk teran bby besar pun azab tau awak sakit & koyak..

Normal. Bakal2 ibu kena rajin membaca and tengok youtube tentang perkembangan janin yaa☺️

normal je ..klau nnti dh msuk 28w/7bulan dkat usg tu juga tak pasti sbb tu hanya anggaran 😂

normal sbb mmg masih kecil. lebih kurang ibu jari je besarnya sis. jgn risau ya, jgn stress2.

Normal. Xperlu risau apa2. Enjoy je pregnancy mcm biasa.

Normal sis😊

normal