PERUT SAKIT

Normal ke 6 weeks perut sakit sangat. Mcm senggugut pun ada,cramp pun ada. Tapi sakit sgt sampai menangis. Lepas dah buang air kecil baru sakit tu beransur hilang. Siapa ada pengalaman mcm ni? #firstbaby #babyfirst #mommybuntu

2 Balas

kadang baru2 nak lekat perut belakang pingang kita akan sakit sama mcm nak period.normal tu klu sya baru2 mmg kerap kencing perut akan rasa sakit skit belah bawah.tapi klu dah sakit smp tahap nangis better sis gi jumpa doktor

maybe kena kencing kotor UTI minum air byk ye or pergi je klinik