5 week 5 day

Normal ke 5 mnggu nampak kantung sahaja tapi tidak nampak janin ? Korang mnggu kerberapa nampak janin ya 😌. #bantusharing

5 week 5 day
53 Balas

sy scan 8week ada kantung & baby...ramai org scan bawah 7week x nampak janin lagi..tggu lagi 2-3week ye sis...take care

Saye scan 5week pun macam tu juga.. Nampak kantung ja.. Lepas tu scan lagi skali masa 8week dah nampak janin

saya 5w tak nampak apa. 7w baru nampak kantung. 9w Alhamdulillah dah nampak baby n heartbeat

Saya tgu 10minggu baru pg scan,dgr heartbeat lagi..klo 5 minggu kecil sgt lagi tue..

3y ago

ya sis Siti.kadang2 Bby menyorok..😅😂 ada yg tekan scanner dlm sikit baru nmpk janin.sabar je la ya..bt Masa ne,jgn dlu angkt benda2 Berat..jgn jalan2 lama n jauh sgt..bnykkn minum air n bed rest.🥰

saya scan minggu ke 12 dah nampak janin. scan minggu ke 7, nampak degupan jantung je.

Sama lah saya sis.. 5minggu baru nmpk kantung. Dah 7minggu baru nampak janin.

minggu 8 sy nmpk kantung shj jgak, mggu 10 alhamdulillah bru nmpk janin

sama lah sya knk tggu heartbeat je 10/2/2022 kena scan jantung baby je

Saya 5 week tk nmpk kantung ja , dr repeat scan 8 week bru nmpk janin