Menangis 3rd trimester

Normal ke 3rd trimester senang sgt menangis.. walaupun hal remeh je.. cuba nk elak dri sakit ati tp biase la bile bekerja ni ade la xpuas ati sane sini.. air mate senang sgt mengalir..

2 Balas

normal sis. hormon time pregnant ni memang lain sikit. saya haritu menangis sebab suami tidur membelakangi saya. nangis lepastu ketuk laki bagi pusing hadap saya. bila fikir balik macam bodoh nya😂. padahal sebelum ni pun ada je dia tidur gitu. tak ada pun saya nangis.

normal, emosi kita tak stabil sikit. saya pun dulu mcm tuh even benda happy pun jadi sebak.