Krem perut

Normal ke? 38weeks rasa sakit kt ari ii then, perut sakit rse mcm masuk angin@ kembung perut. Minum ubat gastrik tk jadi. Picit ii kaki buang angin pon tetap sakit jgk. Bile baby gerak makin sakit perut nye.. da 24jam saya menahan sakit. Perluke ke hosp?

1 Balas

Tu mgkin contraction sis sbb perut sakit kan, better pegi hospital boleh check bukaan dah brapa🥰 Smoga dipermudahkan segala urusan ye🤲🏻

2y ago

Sama laaa.. ni kt hosp.. 😂😂 doc suh balik .. sbb tder kontraksi.. bukaan 1cm… sakitttt auuu kne celup ii