BABY GERAK PERLAHAN

normal ke 34week , terasa baby gerak slow je . biasa pagi pagi dia da bangun and aktif , pagi ni dia tak gerak , saya kacau baru dia gerak , tu pon slow je . #anakfirst #pleasehelp

6 Balas

Cuba puan makan benda manis atau minum air sejuk dan tunggu dalam 10 - 20 minit macam tu. Kalau lepas tu dia aktif means okay lah tu InshaAllah. Tapi kalau puan still was2 boleh je puan pergi klinik atau hospital untuk cek. Sebab kalau berkaitan dengan pergerakan baby ni kita tak boleh nak ambik remeh.