Salam semua. Nak tanya ni. 😅

Normal ke 30w perut mcm turun ke bawah? Dah tak tinggi mcm sebelum ni. Bukan terlalu awal ke perut turun? Sy ada baca yg perut akan turun bila dah dekat due. Ada siapa2 mcm sy tak? Terima kasih. 😊 #firstmom #seriusnanya

1 Balas

normal je awak. perut saya pun turun time 30w tu tpi skrg dh 35w perut makin kosong dh belah atas, harap2 bby kluar cukup bulan lah🥹 lgipun 32w scan hritu kepala dh ke bawah tpi skrg ni tiba2 rasa mcm dia pusing2 pulak. tk rasa mcm kepala dia ke bawah dh🥹 risau harap2 dia masuk laluan dh tk pusing2 dh🥹🥹

2y ago

bby saya pun masa scan hritu 32w berat dia dh 2.4kg dh. skrg ni dh nk masuk 36w tk tahu la berat dh brapa🥹 kepala rasa tk masuk laluan lgi walaupun perut dh nmpk ke bawah sgt dh🥺 mgu depan checkup bru nk tgok lain kepala dia kt mna dh harap2 dh masuk laluan time tu🥹