Keputihan 27 minggu

Normal ke 27minggu keputihan banyak ? Sebelum ni doktor dah kasi ubat masuk faraj tu dah. Tapi masih sama je.

1 Balas

sama jugak mcm saya sis. saya ada ambik ubat insert tu still sama. saya mmg dah diagnosed gbs. nnti doktor akan bgi ubat sblum bersalin mcmtu. then, saya amalkan yogurt asli + red apple inside mkn waktu ptg anggap mcm snacking. kalau nk sedap ambik brand marigold. pastu, utk gatal saya ada jugak amalkan pastikan lap bgi kering bahagian bawah dan pinggul ketika masuk keluar tandas. lepastu, minum air putih bnyk2. mknan manis kne had limit jugak. selamat mencuba sis🩵

7mo ago

lebih kurang mcmtu sis. hehehe saya pun skrg masih ada lagi keputihan, saya ikhtiar jela dari situ🥰 walaupun still ada, boleh kita kurangkan. inshaa Allah, aaamiinnn terima kasih atas doa, semoga doa berbalik pada sis🥰