Nyilu bawah perut

Normal ke 26week kerap sakit n nyilu bawah perut,rasa mcm benda menekan kebawah..Sakit sangat..Nk kena gi hospital ke?? Ade x dlm ni sis2 yg rasa mcm tu, tolong share ngan saya please nk tahu😟 sekarang pon still rasa sakit lg😣 #bantusharing #1stimemom #jangandibully

1 Balas

baby nk mmbsr tu sis..or pon sis kne kcg kotr..sis x slse sis rujuk doc trus

3y ago

tq sis..saya dh gi hospital smlm check, alhamdulillah semua ok..cuma doktor ckp kepala baby pusing dok kt bawah sbb tu rasa sakit..