Kurang gerak

Normal ke 24minggu baby kurang gerak? Sbb before2 ni, baby selalu gerak aktif sampai xselesa sy rasa. #firstbaby

4 Balas

Biasa nya kalau kandungan bawah 28minggu . Mmg misi tak layan . Sebb masih banyak ruang bby dlm tu. Sy dlu pun mcm awak juga . Rasa risau sgt . Dlm seminggu tu . Mesti sehari bby buat perangai gerak kurang . Dia banyak tidur masa tu . Masuk minggu 28 inshallah awak akan rasa bby kick dgn kuat . Doa banyak2