Ank sy 1 thn 3bln dh berhnti mnyusu, fm n susu kotak smue reject, berat xcntik, mkn pun ckit2 je.

Normal ke 1thn 3bln dh brhnti bf? Berat xcntik n kerap sakit, mkn pun kurang... Help me... Bagi susu dlm botol reject, susu kotak reject, sy dh buntu..

2 Balas

sma mcm ank sy kurang skit mkn, sy stop bagi fm 1y1m mcm tu. sy start bgi susu FERNLEAF full cream alhamdulillah berat dia naik skit kdg maitain and cuba bagi vitamin yg ada lysine utk ade selera mkn.

btw puan boleh bagi baby cuba untuk makan sendiri, bersepah tu normal yg nasi segengam dia mgkin masuk 2 butir tu biase biar dia explore

2mo ago

Ok sis.. Skrg sy suap. Pun die dh xnk.. Bdn mkin susut.. Ssh aty btl