15 minggu

Normal ke 15 minggu , perut kecik lagi ? Tak bpe kecik sangatlaa perutnyaa . Hmm , risauu kadang .#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Normal j sis.. As long bby mmbesar ikut range dye... Ok dah tu.. Saiz perut ni tiap org x sme... Xyh pkir kn sngt.. Asalkn bby at dlm sihat sudah.. 😉

kalau doktor x ckp apa2 xperlu risau. yg penting baby sihat. sy segan kalau perut sy besar sbb baby bump kan aurat

Anak first normal. Saya anak first 7 bulan baru nampak. Asal kan baby sihat Alhamdulillah. 😁

3y ago

sebb ni anak second . jarak anak first 4tahun . jadi macam lupa dah semua pasal ngandung ni semua 😂 . heheheh