kerap sakit kepala

normal ke 10 weeks hari hari kerap sangat sakit kepala . sakit yang teramat , sampai ganggu tidur (takboleh tidur terlampau sakit) kalau tertidur bila bangun sakitnya still tak hilang . nak buat kerja jadi menggigil , nampak mcm ada Bintang kecil kecil bila berdiri (tidak terlalu lama berdiri) . #firstbaby #1stimemom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Akak darah rendah kot. Or cuba cek mata. Incase pakai spek/power naik