Soal najis bayi

Normal kah kalau baby sudah 2 bulan tak berak selalu? Kekdng shrian tak berak lagi? Masih minum susu badan.. Mencoba susu formula tak mahu.. Tips agar baby dpat mnum susu formula jugak

2 Balas

Klau susu badan normal tak berak 2 3 hari sbb susu ibu mudah dicerna oleh baby. Asalkan baby tak meragam kembung perut and ada kentut shud be ok

sama mcm ank saya 2 bulan jugak, udah 3 hari tak berak dan susu bdn juga..rasa mcm tak puas bila baby tak berak

12mo ago

kan sis..Sy juga sama..baby susu badan tapi jarang birak..risau pulak kita..😅