Ingin tahu

Normal kah hamil bru hampir 8 minggu perut kadang² mengeras dan kadang² tidak..anakpertama #anakpertama

5 Balas

Mcam saya juga sama.. Kadang2 mengeras besar perut kadang kempis.kalau saya mengeras tu sebab terkumpul air kencing bnyak, atau makan lebih.. Rajin usap perut bgitahu kat janin awak ckap harap anak mama sihat dlam perut minta kat allah doakan supaya kandungan awak sihat amalkn usap perut. Saya buat hari2..

2y ago

mekasih atas nasiht ye sis..♥️

betul ke tu mengeras? kandungn kecik lagi.. 😅 mgkin perut masuk angin lah tu.. rasa senak gitu..

mengeras mcm awal lagi sbb janin terlalu kecil lg.. mebi awak x selesa perut / angin / kram

2y ago

mybe mcm ni rse nye..

Mengeras or u rasa x selesa?

2y ago

Normal tu, bdn, hormon nk berubah

Tu cramp tu sis,,Normal