Normal kah 9weeks blum nmpk janin???

3 Balas

Paling bagus kalau mau jelas kena p klinik pakar O&G utk dptkan scan dari bwh iaitu Transvaginal scan (TVS) sbb scan ni lebih dekat dgn rahim. Sya dlu pun mcm tu, melalui ultrasound nampak kosong tp melalui TVS baru nampak jelas dgn denyutan jantung at 7 weeks that time?

Rasenya kejadian Blighted Ovum... sy pernah alami... dimana kndungan sudah 9w+ tapi kosong je.. smp la 12w2d, kantung gugur sendiri....

Normal if irregular period. Boleh tunggu sampai 12w