hamil 12minggu belum nampak kantung

Normal kah 12w belum nampk kantung dan heartbeat . Tdi scan kali kdua belum nampk jgk. Yang 1st scan 10w tdk nampk jgk .. Tgu 1minggu lg baru scan balik

11 Balas

Klu sy hri tu sis, scan 13 minggu, dh nmpk baby, lengkap dh tubuh badan, tp mgkin tiap org x sma, mgkin baby sis belum tunjukkan diri😊 semoga semuanya dlm keadaan ok ya sis, bnyakkan brdoa.. Insyaallah..

4y ago

Kalau macma tu try kat swasta sis

Try pegi scan luar sis .. sy pegi check up pon jarang scan , so sy slalu pegi scan luar .. sis dyduk area mne ?? Klu kl dkt sentul murah .. mmg khas sonovation pye .. stiap hari slase rm18 jer ..

4y ago

Trimakasi byk sis . Harap2 la nampk nanti ne.

Mcm sya ikut lmp 10w bila Scan 6w.. 2nd scan 8w. Still kantung kosong. Esok 3rd scan 10w. Hrp nmpk la esok... Repeat tiap 2minggu. Positif dulu sis. Insa'Allah ada rezeki tu.

4y ago

mcmmna perkmbngn AziZAh

sma lah kiter..dh 12 week nmpk kantung jer..tp fisrt baby ok jer..

Semoga dpermudahkan urusan.... Mungkin kandungan awal lg...

4y ago

Insha ALLAH aamin... Mgkn jgk..

12 week dah ade kan kenapa pula sis tak nak nampak..

4y ago

Ok oj

Insya allah.. semoga dipermudahkan urusan sis💪❤️

sis ada mkn ubt x..folic acid lpas tau mngandung

4y ago

oo..mgkin bby lmbt mmbesar ataupun slh kira..klau ikut period mmg btul..tp kta xtau baby tu mnjadi bila kan..xpa sis bnyk2 berdoa ekk..sy doakan smoga rezeki mnyebelahi sis..aamiinn

mcm sy 7 week..da nampak kantung jeee...

4y ago

Itu lah . Dlu anak 1st girl 8wee dah nampk .

X normal..@ blh jadi salah kiraan lmp

4y ago

A'ah sis mudhmudhan 9hb ne scan semula . Harap2 nampk