Hamil 18 minggu: Keras dibawah perot

Hi, normal kaa kandungan 18 minggu,tak ada sebarang pendarahan atau kejang perut tapi rasa mcm keras di bawah perut. tak pasti adakah sebab baby membesar atau perlu check klinik yaa.

2 Balas

sama , sy 20w . smpaikan nk brjln pom rsa mcm ad bnde kt bwh ni . mcm bntuk bulat keras .. xselesa sgt .. ni dh 2 hri rase

1y ago

yaya sama. mcm bentuk keras dibawah perut. perut atas rasa biasa saja,bawah sikit mcm keras..biasa dengar perut keras atau kejang bahaya, tapi keras bawah ni tak pasti pulak normal ka tak

sy pernah jgk rasa perut mengeras tapi kjp jee. lagi ii time tidur. kalau awak risau gii je klinik buat checkup