Perut 19 minggu

Hi,saya baru masuk 19 minggu. baru sehari dua saya perasan perut saya mcm keras atau tegang mcmtu. saya tak sakit perut,tak ada pendarahan. Cuma rasa mcm perut tegang. tak pasti normal sbb perut membesar atau kena alert tanda tanda lain

2 Balas

Masuk 2nd trim memang i pun selalu perut mengeras. I sentiasa check if ada bleeding or anything else datang sekali but thank God takda. Tak silap i normal dia tengang sebab baby nak membesar & perut you nak stretch lagi wider.

Saya pun haritu. Nak masuk 20 minggu. Dokter kata nak membesar. Normal tu ☺️