sakit kar ari2

Normal ka sakit kat ari2 selepas bersalin..sy bru 4hr bersalin..sakit kat ari2 sakit sanngt2..nk bngun pun susah..

1 Balas

Normal. Itu rengat darah nifas belum habis keluar. Sis ada berurut? If tak de org dtg urit time pkp ni sis amik tungku buat sendiri letak di perut perlahan2 bg darah kotor tu keluar.. buat masa sekarang kalau xthan sgt sis mkn pain killer yrle utk kurang kan sakit tu.. sbb sis bru lepas bersalin darah kotor bnyak lg dlm bdn

4y ago

Ok tq sis...nnt sy buat...xtahan da..sakit sngt..